Sorumlu Kişi: Özlem KARASAKAL

E – Mail: ozlem.karasakal@ihtiyacodasi.com

Sizde kendinizi, herhangi birini, cahil çoğunluğu, yanlış bilgilerle donanmış bilge azınlığı, İhtiyaç odasını geliştirmek adına sahip olduğunuz bir bilgiyi, deneyimi veya yorumu bu site aracılığıyla dünyayla paylaşmak isterseniz, sizlere aracı olmak bize mutluluk verecektir.

Bize Üstteki formu doldurarak veya ‘‘iletisim@ihtiyacodasi.com’’ adresinden yazı, deneme, yorum, resim, video ve çalışmalarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz konularda ‘‘Forum’’ bölümümüzde, diğer okuyucularımızla fikirlerinizi tartışabilir, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Gönderileriniz toplumu rahatsız edici, reklam içerikli olmadığı, kullanım koşullarımıza, site içeriğine uyduğu sürece en kısa sürede sitemizde yayınlanacaktır.

• Birileri bizi dinlediği zaman, bu bizim yaratma gücümüzün gelişmesine, düşüncemizin açılıp genişlemesine  sebep olur. İçimizde yeni düşünceler gelişip hayat bulmaya başlar. BRENDA UELAND

Seyahat Valizi Search
Özel Arama